Jaha, nu ...

Jaha, nu har det hunnit hända en massa igen!
Skrev högskoleprovet i lördags för första gången! Allt utom "nog"(matte och nåt logist tänkande) och statistik gick som smort! Kusin T har räknat och 1,2 ska jag nog ha lyckats skrapa ihop. Det är helt ok, men är lite sur på mig själv vad gäller det matematiska, inte ens hälften rätt och det drar ju ner det totala en hel del...
Så till nästa gång ska jag läsa på lite statistik! Det kändes väldigt gott att få sitta i en skolbänk, papper och penna, Underbart!
Måste komma till beslut och få iväg lite ansökningar!

Sitter just nu hos moster i sikhjälma, har filat hovar som blev superfina! Kul när man ser så stora resultat efter bara tre omgångar, premiär filningen var i sommras så man är fortfarande nybörjare och så blir det SÅ fint!
Hästen (som för övrigt heter Pilsner) har problem med fång och hovslagaren har tom rekommenderat slakt men nu är han finare än på flera år! Springer och går så fint.
Det är ganska kul att verka hästar, riktigt tungt men kul. nästan så man klurar på hovslagare, fast bara nästan och bara till väldigt snälla hästar i så fall.
Nu är maten klar, satsar på att natta K2 tidigt och sen blir det lite vin med gott till!
Imorgon går vi ner till havet och myser med hundarna!

Ha det gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0